To prawda, trochę wysoko ale dupa sie przyzwyczaiła do komfortu.
Zamieszczone przez garsija78
Raczej kwestia wielkosci tych felg ale caś za coś wygląd za komfort jazdy
Nie wiem czy nie wymienię sobie opon na 225x45x18, tak żeby mieć komfort porównywalny do 225x45x17. Myślałem, że nie będzie mocno waliło, ale jest twardo. Po lataniu na zimówkach Nankang 225x45x17, różnica jest duża . Pojeżdże troche to zobacze.
Mam prośbę do osób które posiadają oryginalną skórzaną kierownicę 4 ramienną przed liftingiem o zrobienie kilku zdjęć. Interesuje mnie dobra fotka calej kieorwnicy z prozdu, szwów z bliska i zdjęcie tak jakby tyłu kierownicy. Tak samo poprosze o zdjęcia oryginalnej skórzanej gałki zmiany biegów wraz z mieszkiem i skórzanej rączki ręcznego. Z góry bardzo dziękuję.
ŚKODA 120 L z 1977 roku.
ŚKODA OCTAVIA II z 2007 roku.
Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
Mihau, tematow może jest opór a nie ma w nich tego czego szukam. Nie chce jakiś tam ogolnych zdjec bo sa w necie tylko konkretne. Z tłumikiem fakt nie poszukałem, teraz już szukałem. Poza tym jak wyskakuje milion stron na rozne tematy to nie zawsze kazdy temat sie przejrzy dokladnie i mozna cos pominac. Jak pamietasz ze cos bylo to wklei link albo wyslij pw.
ŚKODA 120 L z 1977 roku.
ŚKODA OCTAVIA II z 2007 roku.
Komentarz